K@N UYKUSU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Merhaba Ben DarkFun Şimdide Beni Tanıyalım...

5 posters

Merhaba Ben DarkFun Şimdide Beni Tanıyalım... Empty Merhaba Ben DarkFun Şimdide Beni Tanıyalım...

Mesaj  DarkFun Cuma Ekim 10, 2008 5:37 pm

Ben emre muhabbet etmek isteyenler buraya yazabilirler öbür bilgilerime profilimden bakabilirsiniz Very Happy
DarkFun
DarkFun
süper moderatör
süper moderatör

Erkek Mesaj Sayısı : 13

Merhaba Ben DarkFun Şimdide Beni Tanıyalım... Empty Geri: Merhaba Ben DarkFun Şimdide Beni Tanıyalım...

Mesaj  Admin Cuma Ekim 10, 2008 5:39 pm

aramıza hoşgeldin emre ilk üelerimizden olarak bol bol paylaşımda bulun ok ? Very Happy Razz
Admin
Admin
Admin
Admin

Merhaba Ben DarkFun Şimdide Beni Tanıyalım... Empty Geri: Merhaba Ben DarkFun Şimdide Beni Tanıyalım...

Mesaj  DarkFun Cuma Ekim 10, 2008 5:41 pm

Ok tabi Very Happy elimden geldiği kadarıyla bol bol paylaşımda bulunacağım Very Happy Vede Burdan Herkeze Slm Very Happy
DarkFun
DarkFun
süper moderatör
süper moderatör

Erkek Mesaj Sayısı : 13

Mesaj  luisaragones Cuma Ekim 10, 2008 8:05 pm

Hoş geldin darkfun yollayacağın kaliteli bilgilerle sitemize katkıda bulunacağını umuyorum.
luisaragones
luisaragones
kıdemli üye
kıdemli üye

Erkek Mesaj Sayısı : 73

Mesaj  CN Cuma Ekim 10, 2008 9:32 pm

hey millet ben can adminler le aynı yerden tanışıyoruz bilgi isteyenler adminlere sorsun Very Happy lol! afro
CN
CN
kıdemli üye
kıdemli üye

Erkek Mesaj Sayısı : 89

http://gittigeliyor.yetkinforum.com

Merhaba Ben DarkFun Şimdide Beni Tanıyalım... Empty s3Lin__ Kendini Tanıtırken Yeni Konu Açsaydın...

Mesaj  s3Lin__ Salı Ekim 21, 2008 8:36 pm

heyYyYy Wink sLm miLLeT nßrsiniZ !! ßen De arTık ßu sitenin ßi moderaTörüyümM aDmin saoLsun ehuheuhe Very Happy Wink
[Moderatör]DarkFun Tarafından Mesaj Düzenlenmiştir...

En son DarkFun tarafından Çarş. Ekim 22, 2008 4:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : [Moderatör]DarkFun:s3Lin Bir Daha Kendini Tanıtırken Yeni Konu Aç...)

s3Lin__
moderatör
moderatör

Kadın Mesaj Sayısı : 6

- Similar topics