"Modric için sevet!"
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
"Modric için sevet!"
İtalyan Basını; yaptığı tüm flaş transferlere rağmen Premier League'de aradığını bir türlü bulamayan ve şu anda 2 puanla son sırada bulunan Tottenham Hotspur'un Hırvat milli orta saha oyuncusu Luka Modric için Juventus'un devrede olduğunu iddia etti.
Corriere Dello Sport Gazetesi; Juventus Sportif Direktörü Alessio Secco'nun hayran olduğu Hırvat milli orta saha oyuncusu Luka Modric için Tottenham Hotspur'a 38 milyon Avro teklif etmeye hazırlandığını iddia etti.
Tottenham'ın bu yaz 16 milyon Pound karşılığında Dinamo Zagreb'den aldığı Modric'in orta sahada fark yaratabilecek bir oyuncu olduğuna inanan Secco küçük çaplı bir servet ödemeye hazırlanıyor.
Juventus taraftarıysa bu rakama Chelseali Frank Lampard veya Liverpoollu Steven Gerrard gibi isimlerin bile Torino'ya getirilebileceğine inanıyor ve Modric fikrine sıcak bakmıyor.
Corriere Dello Sport Gazetesi; Juventus Sportif Direktörü Alessio Secco'nun hayran olduğu Hırvat milli orta saha oyuncusu Luka Modric için Tottenham Hotspur'a 38 milyon Avro teklif etmeye hazırlandığını iddia etti.
Tottenham'ın bu yaz 16 milyon Pound karşılığında Dinamo Zagreb'den aldığı Modric'in orta sahada fark yaratabilecek bir oyuncu olduğuna inanan Secco küçük çaplı bir servet ödemeye hazırlanıyor.
Juventus taraftarıysa bu rakama Chelseali Frank Lampard veya Liverpoollu Steven Gerrard gibi isimlerin bile Torino'ya getirilebileceğine inanıyor ve Modric fikrine sıcak bakmıyor.
luisaragones- kıdemli üye
Geri: "Modric için sevet!"
Bence Juventus taraftarı biraz az atsın!Lampard ve gerrard'ı transfer edemezler.Ayrıca modric daha yeni geldi neden satsınlar ki?Hem modric o kadar paraya değmez bile...
Geri: "Modric için sevet!"
Katılıyorum.
Similar topics
» Online oyunlarınız için...
» Bir Kadın İçin En Güzel Cümle
» Anadolu Çocugu Olduğum İçin
» Alex ve Lugana için geldi
» "PSG ve M.United beni istiyor"
» Bir Kadın İçin En Güzel Cümle
» Anadolu Çocugu Olduğum İçin