K@N UYKUSU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bu bilgisayarı 'hack'lemek imkansız!

3 posters

Bu bilgisayarı 'hack'lemek imkansız! Empty Bu bilgisayarı 'hack'lemek imkansız!

Mesaj  luisaragones Cuma Ekim 10, 2008 9:39 pm

Dünyanın, şifresi kırılamayan ilk kuantum şifreleme teknikli bilgisayar ağı, Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen bir bilimsel konferansta tanıtıldı.

Viyana'daki 6 noktayla yakındaki Saint Pölten kentini 200 kilometre standart fiberoptik kablo kullanılarak bağlayan şebekede kullanılan quantum şifreleme tekniği, bugünün bilgisayar ağlarında kullanılan güvenlik sistemlerinden tamamıyla farklı bir uygulama.

Güvenlik için, dışardan girenlerin şifresini kırmalarının zor, ancak yeterli bilgisayar kaynağı ve zaman verildiğinde olanaksız olmayan karmaşık matematik uygulamaları yerine kuantum kuramının yasalarını kullanan kuantum sisteminin kullanıldığı güvenlik sistemine sızmanın olanaksız olduğu belirtiliyor.

Avusturyalı bilim adamlarının geliştirdiği bu sistem, aralarında Amerikan bilgisayar devi IBM ile dünyanın türlü üniversitelerinden konuyla ilgili araştırmacıların katıldığı konferansta tanıtıldı.
luisaragones
luisaragones
kıdemli üye
kıdemli üye

Erkek Mesaj Sayısı : 73

Bu bilgisayarı 'hack'lemek imkansız! Empty Geri: Bu bilgisayarı 'hack'lemek imkansız!

Mesaj  CN Cuma Ekim 10, 2008 9:52 pm

Ya Onu bunu bilmemde Bence Google'da hacklenemez Okadar serveri teker teker nasıl Hacklicekler ??? Exclamation
CN
CN
kıdemli üye
kıdemli üye

Erkek Mesaj Sayısı : 89

http://gittigeliyor.yetkinforum.com

Bu bilgisayarı 'hack'lemek imkansız! Empty Geri: Bu bilgisayarı 'hack'lemek imkansız!

Mesaj  luisaragones Cuma Ekim 10, 2008 9:53 pm

Doğru diyon ama bu hacker'lardan korkulur.Ne yapacakları belli olmaz. Very Happy
luisaragones
luisaragones
kıdemli üye
kıdemli üye

Erkek Mesaj Sayısı : 73

Mesaj  Admin Cuma Ekim 10, 2008 10:27 pm

DesPeraDo demiş ki:Ya Onu bunu bilmemde Bence Google'da hacklenemez Okadar serveri teker teker nasıl Hacklicekler ??? Exclamation
doğru diyosun ama işin ucunda imkansızlık var google Hacklemek neredeyse imkansiz , o bilgisayarı eklemek tamamen imkansız
Admin
Admin
Admin
Admin

- Similar topics